Gårdagen och idag :]

Igår var det fint väder så då passade vi på att vara i lekparken i stort sett hela dagen, Martin fick ta hand om tvätt stugan :) Lite senare på dagen åkte vi till pappa och mamma för att grilla! så jävla gött! var ju ute då med så för Lucas del vart det att hoppa studsmatta , sparka fotboll och hjälpa morfar med grillningen.. När de väl var färdigt sen så var det bara att sitta och njuta av den goda maten från mäster kocken;) vi stannade och kolla lite på Speedweyen på tvn , men sen så höll Lucas på att somna stående så vi åkte hem och la honom direkt i sängen och han sov fortfarande.. Martin åkte på att vika tvätten och jag gjorde iordning mig för sängen och gick sedan och la mig & tittade på film.

Idag började vi morgonen med frukost såklart sen satte vi alla tre igång att städa, Lucas hjälpte mig med disken som han brukar göra.. så himla duktig är han! * Stolt * sen ringde pappa för att säga att vi skulle göra iordning oss för vi skulle till Linköping.. Först var vi i ikano huset sen vidare till sko punkten och sen vidare till busfabriken! Lucas vart jätte glad och lekte med morfar hela tiden eftersom en annan inte kan röra sig så himla mkt , men lite lekte man ju faktist av sig hehe.Med var också Janina,Lisa,Alexander,Mormor och rasmus.
Lucas som dock inte är rädd för ngt åkte den rutschekanan själv.. jäkla galning , men men.
tills han vart lite uppstressad och råka åka iväg utan att ens veta av det och slog sig..
Stackare, först var han jätte ledsen , men sen när han fått sitta ner en liten stund så skulle han åka igen.. haha, go är han. Men det är bra så man inte blir rädd och aldrig mer åker!
vi var borta hela dagen och kom hem vid 19.30.. lite typiskt eftersom Lucas brukar gå och lägga sig mellan 18.30 -19.00 när han ska till dagis , men jag tror att det ska gå bra iallafall han är jämt glad när han vaknar inget surt morgon humör och det är skönt.. Det enda han vill göra när han har vaknat ur sin säng det är att komma in till vårann säng och ligga där för att kolla på tecknat.. och under den tiden kan en annan ligga en stund extra för att vakna till!
Men nu sover han iallafall och imorgon blir det dagis för Lucas och en annan ska väl gå på stan med Sabina förmodligen och sen inhandla lite av det som behövs!
Så äre! Hoppas på en solig dag imorgon!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0