Lördag..

Ja.. Vad säger man?! Man hinner riktigt inte med att skriva om allt som har hänt varenda dag, och värre blir de la när lillebror kommer också.. Så det blir inte mycket skrivande här inte! Men man kan ju alltid försöka.. Lucas älsklingen är sjuk och mår jätte dåligt,men är fortfarande lika gó för det! är så stolt över min stora pojke! Skönt faktist att bara ligga i sängen och mysa o titta på film gör inte mig nåt.. Lite jobbigt bara om det är fint väder ute , men det har de ju inte vart, soligt har de la vart men då har det blåst kallt som fan.. hoppas på finare väder nu så man kan gå ut och leka och att lillebror följer med är ju trots allt bara 2 veckor kvar tills BF.
Det svåra den här gången är bara att komma på ett namn?! har ju några på lager , men det gäller ju att martin ska tycka om det med.. :) Några förslag??!
Nu sitter vi iallafall och tittar på GP Speedwey, där lindbäck just nu suger och magnus zetterström 40 bast regerar.. ja finns inte så mkt mer att säga, ska kolla om man har några bilder att lägga upp kanske?!  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0